You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

-10%
Nieuw
Chanel Coco Mademoiselle Fresh badzeep Chanel Coco Mademoiselle Fresh badzeep
26, 50
Adviesprijs €29,50
Excl. BTW: 26.50
 Direct leverbaar

Chanel Coco Mademoiselle Fresh badzeep Zeep Mademoiselle Fresh van Chanel Coco is een zeep met een zacht schuim en een intense parfumering, reinigt en respecteert de huid op zachte wijze. De plantaardige basis van deze badzeep, een mengeling van palmolie en palmpittenolie, geeft een uitzonder..

-21%
Nieuw
Clinique Liquid Facial Soap Clinique Liquid Facial Soap
18, 50
Adviesprijs €23,50
Excl. BTW: 18.50
 Direct leverbaar

Clinique Liquid Facial Soap Zeep van Clinique 200ml voor het gezicht. Met zeep was je de huid schoon, die je daarna met een heerlijke bodylotion kan insmeren, goedkoopparfum heeft diverse verschillende zeepen. Clinique Liquid Facial zeep voor vrouwen met een inhoud van 200ml. Bestel v..

-21%
Nieuw
Clinique Liquid Facial Soap Oily Skin Formula Clinique Liquid Facial Soap Oily Skin Formula
18, 50
Adviesprijs €23,50
Excl. BTW: 18.50
 Direct leverbaar

Clinique Liquid Facial Soap Oily Skin Formula Zeep van Clinique 200ml voor het gezicht. Met zeep was je de huid schoon, die je daarna met een heerlijke bodylotion kan insmeren, goedkoopparfum heeft diverse verschillende zeepen. Clinique Liquid Facial zeep voor vrouwen met een inhoud van 2..

-23%
Nieuw
Clinique Mild Facial Soap With Dish Clinique Mild Facial Soap With Dish
14, 50
Adviesprijs €19,00
Excl. BTW: 14.50
 Direct leverbaar

Clinique Mild Facial Soap With Dish Clinique Facial Soap verzorgingsproduct voor uw gezich., De Facial Soap reinigt de huid zonder daarbij de vochthuishouding van de huid uit balans te brengen. Verzorging van uw gezicht is altijd goed, u herstelt hiermee uw gezicht en u kunt schoon en fris n..

-23%
Nieuw
L'Occitane Arlesienne Perfumed Soap
6, 50
Adviesprijs €8,50
Excl. BTW: 6.50
 Direct leverbaar

L'Occitane Arlesienne Perfumed Soap L'Occitane Arlesienne Perfumed Soap gewicht 50 gram. Een zeep die delicaat geparfumeerd werd met de geuren van 3 Provençaalse bloemen: roos, violet en saffraankrokus. Deze zeep reinigt de huid en laat ze bovendien delicaat geparfumeerd achter. De lichte mousse ..

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5